Roads and rivers
 
Ik ben een reiziger, altijd onderweg.
Ik ben een reiziger.
Ik word geïnspireerd door wat ik zie, hoor,
voel, proef en ruik onderweg.
Ik leer elke dag.
Ik ben een reiziger,
maar ben ik afhankelijk van het weer?
Nee, ik beweeg daar in mee.
Net als de weg die ik ga.
Die kan rustig zijn. Of wellicht onstuimig.
Gewoon rechtdoor of toch die zijweg nemen?
Ik ben een reiziger
en weet niet helemaal hoe mijn reis er uit zal zien.
Maar ik kom andere reizigers tegen,
waar ik korte of lange tijd samen mee reis.
Ik ben een reiziger.
Zolang er wegen en rivieren te ontdekken zijn...
 
 
Afbeelding invoegen 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Live    
       your
           life
 with
      a
         happy
                      
                 Afbeelding invoegen
                                      beat                                  beat
                            beat
                                            
 
 
 
Afbeelding invoegen


Zelf wordt ik blij, doe ik nieuwe ideeën op, vind ik antwoorden en vind ik mijn balans als ik creatief bezig ben.
Vroeger tekenen in en versieren van agenda's en dagboeken. Later als aanvulling in bijvoorbeeld een etalage. Het is erg leuk om een kaart of een cadeau een persoonlijk tintje te geven met een symbolische tekening of mooie tekst.
 
Tijdens de jaren op de middelbare school begon ik ook te tekenen op textiel. Op shirts, blouse, spijkerbroeken en zelfs een jas.
Later tijdens het verjaardagsfeestje van mijn dochter heb ik een paar keer een workshop textielverven gegeven. Op jonge leeftijd eenvoudig en verwerkt in een verhaal, later met alles er op en er aan op een shirt en, bij een slaapfeestje, op een kussensloop.
 
Werken op textiel en bezig zijn met een bijzondere grafische techniek hebben mijn aandacht. Inspiratie haal ik overal vandaan of komt ineens als een vrolijke flits voorbij. Leuk om meteen mee aan de slag te gaan of het broeit het een tijdje voordat ik een passende oplossing voor een specifieke opdracht heb.
 
Afbeelding invoegen(vrolijke flits snel uitgewerkt in klad)
 
Omdat ik graag anderen kennis wil laten maken met deze leuke, bijzondere, creatieve bezigheden organiseer ik workshops.
Tijdens het geven van de workshop linoprint merk ik dat het staan voor en maken van keuzes een belangrijk terugkerend moment is, waardoor deze workshop ook enorm geschikt is voor op school, buitenschoolse opvang en bedrijven.
 
Met name voor linoprint is de ervaring dat als je de keuze hebt gemaakt ermee aan de slag te gaan je uiteindelijk blij verrast zal zijn!
 
Een creatieve, uitnodigende groet van Tanja Knook!